Som vi nyligen meddelat lämnar Maria Pro Jonsson under våren klubben av privata skäl.

Tack och lov har en rad lyckliga omständigheter  gjort att vi snabbt hittat en lösning på efterträdare till Maria Pro

–  Vi har det stora nöjet att hälsa John Held Barkskog varmt välkommen till klubben, säger styrelsens ordförande Gunnar EliassonJohn har de senaste fem åren verkat som pro hos Matz Evensson på Frösåker i Västerås. Tanken är att han på halvtid i klubbens regi skall bedriva proverksamhet med allt vad det innebär.   Tex kommer det att ge nya och bättre möjligheter till gruppträning för medlemmarna. 

– Jag är sedan ett antal år bosatt med min fru och barn i Gnesta där vi stortrivs och på det här sättet får jag betydligt kortare resväg till jobbet, säger John. Jag ser mycket fram emot att vara med och bidra till den goda utveckling klubben befinner sig i. Och inte minst göra vad jag kan för att medlemmarna skall få möjlighet att bli ännu bättre golfare.

På sin andra halvtid kommer John tillsammans med nye klubbchefen Stefan Lindell dra upp riktlinjerna för den kommande säsongen. En stor fördel är att John kan tillträda redan den 1 mars.

– John har en gedigen tränarerfarenhet och brinner för att medlemmarna på Grytsberg ska få del av hans kunskaper, säger Stefan Lindell. Han har med sig stor kunskap om alla uppgifter som finns på en golfklubb. Bli inte förvånade om ni hittar John i receptionen, på ranchen, i shopen eller på övningsområdet. Jag ser fram emot att tillsammans med John få fortsätta att utveckla Grytsberg GK och skapa en varm och välkomnande atmosfär, säger Stefan Lindell.